Fake Dream
Disclaimer



Home About Linkies



pasal BF pun nak maki maki ka?? =='

huyy.! assalamualaikum semua.! sehad sehad aja kan.? okay, sekarang nih pelangi nak straight to the point lah. tanak dah bebel bebel macam yang selalu pelangi buat tuh. Hee~ insaf kejab dekat entry nih. =.=

apasal eh ada MANUSIA yang sanggup maki maki sesama MANUSIA hanya untuk boyfriend atau kata lain teman lelaki.? adush~  bukan pelangi nak lagak baik tau sekarang nih. tapi.? hesh~ tak tahu lah nak kata apa. Pelangi bukan nak tuju kat seseorang. tapi, nih pelangi punya tanda tanya lah. KITA nih PEREMPUAN, nak gaduh sebab LELAKI.? kita dok gaduh gaduh punya syok. yang si LELAKI pulak senyum lebar sambil bangga diri. sambil dok kata camni 
"huish.! famous jugak aku nih. sampai depa nak gaduh sebab aku.! bangge bangge.!"
sambil dok kata duk, macam macam lah dekat anggota badan si LELAKI nih kembang kempis. last last, sampai baju suma KOYAK.! kembang punya pasal kan.? okay.! teruskan baca ya.!!!!
last last, dua dua PEREMPUAN tak dapat si LELAKI nih. si LELAKI nii pi tackle PEREMPUAN lain. tak ke rugi.? ehh.! nak rugi buat apa.? sia sia ja lah rasa rugi untuk si LELAKI yang macam tuh. kan.?
okeh.! kat sini, pelangi nak tunjuk satu CONTOH yang depa dok maki maki.! adush~
check it out.!!
check it out.!!
check it out.!!
check it out.!!
check it out.!!
...........................................................

...........................................................
 
nota keyboard::: entry nih bukan untuk salahkan sesiapa okay.! pelangi mintak maaf sangat-2 kalau ada yang terasa.! im sorry.! nii sekadar luahan hati Pelangi kecik kecik 14.! Hee~ chawww.!!!