Fake Dream
DisclaimerHome About LinkiesSamsung™

Assalamualaikum ;)
Haii, dah makan ? dah mandi ? sihat ? oh okay. semua dah. alhamdulilah. kamu semua kan baik baik aja kan ? urmm, macam mana ? dah siap segala homework yang menimbun tu? oh sudah, untunglah. Saya tak siap lagi. Bahasa  Arab. Oh Goshh, sampai hati saya kan tak siapkan homework barab ni. Maaf ustazah, saya akan siapkan di asrama malam nanti. insyaAllah ;)

okaay lah. sedang saya meminati Samsung Champ. Tetiba boleh pulak minat dekat Samsung Corby II. oh, saya curang. Terima Kasih ;) HAHA ! bila lah nak dapat kan CorbyII ni? ish, tunggu lepas PMR. saya nak keja. dapat gaji dapat lah CorbyII ni satu. Yayy ! Muhammad Haziq ! jangan Jeles okay. takmau takmau. takpa, jangan risau. nanti lepas dapat gaji I belanja air sirap dekat Youu. Eh bukan, I belanja Youu. belanja apa ? tunggu lah dulu. ;) CorbyII ni best lagi kot dari Champ. Sebab Champ takdak Wifi. Takbest lah. haha! CorbyII ada wifi. so, kalau saya naik basRapid  yang ada wifi. Otomatik akan saya online. muhehheew. perkara biasa kalau bercakap mengenai benda yang saya suka. agak terrrrterujaa sikit. jangan hairan ye. ;)

Aww, saya suka jugak dengan warna MerahJambu ini. :) comeyy je kan ? ada lagi warna kuning dan putih rasanya. tapi saya tak minat warna itu. Tetiba pulak suka warna MerahJambu ni. Barulah Perempuan sikit kan ? Comeey kan ?  

okayy CorbyII ! tunggu naa nanti saya beli hang jugak. kalau bukan hang, corbyIII maybe. eh! ada ke ? okay takda. :) Doakan cepat PmR cepat saya keja. cepat dapat CorbyII. cepat amik result. dan cepat jugak pergi dari sekolah itu. :/ okay. ? sayaaaang kamu semua ! :*
 P/s:Oh Gissh, Petang nanti kena balik Hostel. Ohhh ! saya tidak sedia lagi. Tidak ! takpa takpa. demi kebaikan diri sendiri. Muuuaaaah untuk awak. tolong jaga blog saya naa :D terima kasih.