Fake Dream
DisclaimerHome About LinkiesTukaaaar lagi. Jangan Jelly :)

Assalamualaikum.
Saya cuma nak ketahui, adakah anda anda anda sihat hari ini ? Oh yeeah ? Alhamdulillah. Moga Allah berikan lagi kesihatan yang baik kepada kita semua. AMINN, cepat cepat ! Aminn . :) Woww , blog saya warna PINK. walau pada asalnyaa saya begitu tidak menyukai warna merah jambu ini. :/ tetapi, Alhamdulillah. Saya sekian hari boleh menerima warna merah jambu. Warna kesukaan Nabi Muhammad SAW kan ? :) 

Hanya itu yang ingin saya kemukakan disini. Ha ! lagi satu. nak bagitau pasal yang saya update kelmarin. pasal ini. Harap baca itu dulu. Taknak baca? takpe, saya tidak memaksa. seseorang itu mempunyai haknya bukan ? :)

Alhamdulillah. Saya dan Dia telah pun berbincang secara baik dan berhemah tadi. *cewaaah ayat ! Dan kami berbaik semula. Entahlah, saya pun tidak tahu apa punca sampai saya sanggup update pasal itu. Tekanan perasaan mungkin. Adat manusia remaja bercinta. tidak selalu manis kan ? mesti ada pasang surutnyaa. Kaaaan ? setuju ? buat kening Double-Jerk. :) Sayaa sayang anda kerana akur akan perintah :) 

Dan ini untuk Dia. Muhammad Haziq ;)
Awaaak, You. eh, mana satu nak guna ni? Takpe lah. guna apa yang kite selalu guna. :) Youu, Terima Kasih sebab paham I. Terima Kasih sebab bagi I peluang Kedua yang mungkin payah untuk I dapat daari Youu. *walaupun tak* :p Very-II ThankYou to Youu sayaang. I'm Promise will never ever nehi tinggalkan Youu and buat Youu macam tu tadi. :') Sorry kay sayaang . <3 Atiqah Farhani <3 Muhammad Haziq <3
# Maaf, entri ini agak skema. Maklumlah, Background Baru. Terujaa je keja.
# Tak suka ? Meluat ? Lagi sekali, anda boleh pergi dari sini. :) Terima Kasih